E-Learning Business Model Canvas

E-Learning Business Model Canvas

75.00

Weet jij straks hoe je als zowel kunstenaar én ondernemer tegelijkertijd in de praktijk gaat werken? Kunst maken, lesgeven en/of producten ontwikkelen? 

Deze online cursus is gebaseerd op het Business Model Canvas en brengt alle aspecten die te maken hebben met het werken als zelfstandige op een overzichtelijke en visuele manier in beeld. Aan de hand van negen bouwstenen ga je nadenken en keuzes maken met betrekking tot je organisatie, het verdienmodel, je klanten, relaties en leveranciers. Zo krijg je zicht op activiteiten die van essentieel belang zijn en ontwikkel je vaardigheden om sturing te geven aan je ‘bedrijf’ zodat je gewenste resultaten weet te bereiken. Het doel is niet alleen waarde ontwikkelen, maar ook mensen te bereiken die van de door jou ontwikkelde waarde willen genieten.

IN ÉÉN OOGOPSLAG

 • Tijdsduur: 4 lessen
 • Locatie: e-learning
 • Prijs: €75
 • Ontwikkeld door: Marcel de Groen en Karin Jellema, Power to the Professionals
Add To Cart
 

Zoals directeur van Toneelacademie Maastricht Rob Ligthert zegt: Je wil die zaal vol hebben, omdat je wil dat zoveel mogelijk mensen jouw voorstelling zien.’

Of schrijver Peer Wittenbols ‘Ik vind het feit (tot mijn verbazing) dat ik mijn eigen circusdirecteur ben en dat ik mijn eigen winkeltje run, leuker dan dat ik dacht.’

Een ondernemingsplan schrijven wordt door sommige startende ondernemers ervaren als een lastige opgave. Het Business Model Canvas is een inspirerend hulpmiddel bij het schrijven van je ondernemingsplan.

 

E-LEARNING : ONLINE LEREN

Deze cursus is volledig digitaal. Na inschrijving en betaling sturen wij jou een link en wachtwoord naar een beveiligde omgeving. Een fragment uit de e-learning:

 
 
e-learning+bmc.jpg
 
 

 

EXPERTS AAN HET WOORD

In de e-learning laten we in 4 video's van ongeveer 15-20 minuten verschillende experts aan het woord: 

 Florentijn Hofman, beeldend kunstenaar over klantrelaties

Florentijn Hofman, beeldend kunstenaar over klantrelaties

 Hilmer Thijs, Studio Hands over marketing

Hilmer Thijs, Studio Hands over marketing

 • Florentijn Hofman (beeldend kunstenaar)
   
 • Hilmer Thijs (grafisch ontwerper)
   
 • Tessa de Boer (modeontwerper)
   
 • Peer Wittenbols (toneelschrijver)
   
 • Rob Ligthert (directeur Toneelacademie Maastricht)

 

POWER TO THE PROFESSIONALS

Deze cursus is ontwikkeld door Marcel de Groen en Karin Jellema van Power to the Professionals in samenwerking met CultuurCollege. Power to the Professionals ondersteunt professionals om vanuit vakmanschap ook zakelijk goed te werken via e-learnings, training en coaching. Heb je inhoudelijke vragen voor hen, dan kun je die via CultuurCollege stellen. Wij zorgen dat jouw vragen goed terecht komen.

 

“Ondernemen is verbinding maken met jezelf. Je kunt verdienmodellen maken tot je erbij neervalt, maar ondernemerschap gaat veel meer over blijven leren, openstaan voor veranderingen en fouten durven maken.”

 

INTERESSE?

Naast de optie om direct via Pay-Pal de aankoop te maken kan je ook kiezen voor betaling per factuur. Laat hiervoor je gegevens achter via de onderstaande knop. Wil je meer informatie over de training, schroom niet om ons bereiken via info@cultuurcollege.nl

Voor beide aankopen geld: de e-learning is een digitaal product, vandaar dat het 1-2 werkdagen duurt na de betaling voordat je van ons de link naar de digitale omgeving toegestuurd krijgt.